Schüller

Joanne and Simon Bishop, East Hertfordshire, 2016

Schüller

Joanne and Simon Bishop, East Hertfordshire, 2016

Our thanks go to our customers Joanne and Simon Bishop for letting us have these superb before and after photos of their kitchen. The kitchen area was formally seperate rooms but has been opened up into one spacious kitchen diner with an additional half height wall inserted along the sink run. The new kitchen is in Stone grey satin lacquer finish (on display in our showroom) from our Next125 kitchen range.

Sent: Monday, 21 March, 2016 16:28

Hi Julie,

Thank you for your email. We are delighted with the kitchen and the service throughout. My parents even came in to your showroom last week to start thinking about theirs. I have attached a range of photos I hope they are the sort that are useful for you.

Many thanks,”

Joanne and Simon Bishop

 

Like this kitchen? Want this kitchen?

– Visit our Kitchen Showroom >>

– Book a Design Visit >>

Book an Appointment Visit Our Showroom

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.